HVAD ER EN PLANTEVÅNDING, OG HVORFOR ER DET SÅ BEKVEMMT?

Den ene plante foretrækker at blive vandet hver dag, og den anden en gang om ugen er nok. Vi ønsker alle, at vores planter skal være glade og vokse godt, men at holde øje med denne tidsplan er ikke for alle. Heldigvis findes der praktiske værktøjer, såsom plantevandingsmaskiner. Hvad gør de helt præcist? Det forklarer vi nedenfor.

vtwonen 06-2021 | hvid pejs med reliefkunst og glasvase | plantevandingPlantepotte på kaminhylde, fletskammel og træramme med spejl, selvmalet østershvid, Zenza. Flaskevase Loods 5, trækrukke Råvarer. Varm nuance og blød østersfarve vægmaling blandede mig selv. Pejsen er original.
plantevandingsanlæg
Plantevandingsmaskiner, drypsystemer og vandkugler gør alle det samme: vandplanter. Det er brugsklare systemer, der forsyner stueplanter med vand i længere tid. De gør virkelig pleje af planter meget nemmere, hvis du ikke er født med grønne fingre eller har lidt tid til at passe dem. Alt du skal gøre er at genopfylde vandkuglen, når den er tom. Og det burde virke, ikke?

Hvordan virker det?
Du fylder en plantevandingsmaskine i form af en vandkugle med vand og sætter den fast i jorden ved siden af ​​stueplanten. Vandingsapparatet frigiver så vandet lidt efter lidt. På den måde drikker planterne kun, når de er tørstige, og de får lige nok vand.

Ikke alle plantevandingsmaskiner er lige stilfulde. Gå efter mindre iøjnefaldende vandkugler, såsom disse glasvandingsmaskiner fra Dille & Kamille. Glas ser også meget mere komplet ud end plastik.

forblive hydreret
En fordel ved vandløg er, at de stikkes dybt ned i jorden og vander planterne fra bunden. På denne måde kan rødderne lettere optage vandet, og dine planter forbliver bedre hydreret. Især rart, når jorden ofte er tør. Der er en god chance for, at vandet ikke går direkte til planterne, men bliver optaget af jorden. Giv planterne plantemad i ny og næ med en normal vandkande for at give dem et boost, det gør dem ekstra glade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.